Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να τακτοποιήσω. Διότι, την περασμένη Κυριακή το δήλωσα κατηγορηματικά και με περισσή περηφάνια ότι έχω λάβει δύο βραβεία. Παρόλα αυτά, έγραψα μόνο για το ένα. Ήταν που δεν ήθελα να μακρηγορήσω και να κουραστούν τα ματάκια σας από το πολύ διάβασμα. Ευθύς αμέσως όμως θα επανορθώσω λέγοντας σας και για το δεύτερο!
Το βραβείο λοιπόν μου το χάρισε η Gabbie από το G Creations και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι συνοδεύεται και από ερωτήσεις (άλλη μια ευκαιρία να με γνωρίσετε καλύτερα, τυχερούληδες!). Η Gabbie είναι η δημιουργός μιας σειράς παιχνιδιάρικων και πολύ πρωτότυπων κοσμημάτων, τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε κάνοντας μια βόλτα από το μπλογκ της. Τα δικά μου αγαπημένα είναι όσα σχετίζονται με φαγητό (τυχαίο…;)
Και τώρα οι ερωτήσεις (με υπόκρουση ντραμς, παρακαλώ, για την δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας):
- Αγαπημένο περιοδικό;
Δεν υπάρχει, γιατί απλά οποιοδήποτε πέσει στα χέρια μου το ξεκοκαλίζω. Ειδικά αν είναι καλοκαίρι και βρίσκομαι αγκαζέ με καμιά ξαπλώστρα… - Αγαπημένος τραγουδιστής – μουσική;
Αν πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να διαλέξω μόνο έναν, θα πω τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο τραγούδι του που δεν μου αρέσει. - Αγαπημένη you tube guru;
Δεν έχω και μάλλον δεν θα αποκτήσω ποτέ. Γιατί στο you tube βλέπω ως επί το πλείστον animation μικρού μήκους. Αν νομίζετε ότι τα animation είναι μόνο για παιδιά, δείτε αυτό και ξανασκεφθείτε το. - Αγαπημένο είδος μακιγιάζ;
Ρουζ (διακριτικό!) και μάσκαρα (διότι πού πας τη σήμερον ημέρα χωρίς βλεφαρίδα-πεταλούδα…;) - Αγαπημένο μέρος διαμονής;
Βαρκελώνη. Γιατί στη Βαρκελώνη art is in the air (κατά το γνωστό άσμα “love is in the air”) και γιατί μου αρέσει η χαλαρή διάθεση των κατοίκων (είναι υπέροχο να βλέπεις τον κοστουμάτο επιχειρηματία να πηγαίνει στο γραφείο με το μετρό, φορώντας ακουστικά για να ακούει στη διαπασών την αγαπημένη του μουσική και όχι τα τελευταία νέα του χρηματιστηρίου). Α, και ο κόσμος είναι αρκετά άνετος ώστε, αν βγεις στο δρόμο για να αγοράσεις πατατάκια και περπατήσεις 8 τετράγωνα φορώντας τις πιτζάμες σου, κανείς δεν θα σε λοξοκοιτάξει (μιλάει η πείρα…) - Αγαπημένη ταινία;
Πώς να διαλέξω μία; Είναι σαν να με βάζεις μπροστά σε τρίμετρο μπουφέ και να μου ζητάς να φάω μόνο ένα φαγητό… Απλά δεν γίνεται! Ενδεικτικά, θα αναφέρω: Κοτόπουλο με δαμάσκηνα (όχι, δεν μιλάει για φαγητό), Το δέρμα που κατοικώ (αθάνατος Αλμοδοβαρ), Αγάπα με αν τολμάς (λατρεμένη Κοτιγιάρ σε μια πολύ γλυκιά ταινία). Αν περιμένατε μπλοκμπάστερ, λυπάμαι… - Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις;
Πολύ περισσότερα απ’ όσα πρέπει, πολύ λιγότερα απ’ όσα θα ήθελα. - Αγαπημένο χρώμα;
Το πράσινο. Έχω και παρατσούκλι λόγω του κολλήματος μου με το συγκεκριμένο χρώμα. Ίσως σας το αποκαλύψω κάποτε…
Ερωτήσεις τέλος (με υπόκρουση ντραμς για δυναμικό φινάλε). Μερικά ακόμη κομμάτια από το παζλ που λέγεται κυριακάτικο κουτάλι ήρθαν στο φως. Αναρωτιέμαι πόσα θα αντέξετε ακόμη…
Βραβειάκι όμως μου χάρισε και η Αννιώ από το μπλογκ Της Αννιώς.
Μπορεί την Αννιώ να την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, αλλά ήδη με έχει κερδίσει με τον τρόπο γραφής της και τις όμορφες δημιουργίες της. Περάστε μια βόλτα για να θαυμάσετε τα χειροποίητα μαξιλάρια της, με τα χαρούμενα χρώματα και σχέδια.
Gabbie και Αννιώ, σας ευχαριστώ πολύ για τα βραβεία. Βέβαια, σύμφωνα με τους όρους τους, και τα δύο πρέπει να χαριστούν σε άλλα μπλογκς. Παρόλα αυτά, εγώ θα τα χαρίσω σε όποιον διαβάσει αυτή την ανάρτηση (μέχρι τέλος! δεν θέλω ζαβολιές!). Χάρισμά σας λοιπόν με όλη μου την αγάπη!
Και επειδή όσο καλή κι αν είναι η αγάπη δεν σε χορταίνει, εκτός από τα βραβεία θα σας χαρίσω και μία πολύ νόστιμη συνταγή. Πρόκειται για χταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και μέρος της προετοιμασίας μπορεί να γίνει και από την προηγούμενη, ενώ η γεύση είναι πραγματικά υπέροχη και αντάξια της εμφάνισης. Δοκιμάστε το συγκεκριμένο πιάτο και θα γίνετε φανατικοί της νηστείας…
Χταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα
Υλικά
Για το χταπόδι:
• 1 χταπόδι μικρό
• λίγο ελαιόλαδο για επάλειψη
• 2-3 κουτ. σούπας ούζο για επάλειψη
• 3 μπαχάρια
• 1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο (ολόκληρο)
• Πιπέρι
• λίγο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
• λίγο ξύδι για το σερβίρισμα
Για τη σαλάτα:
• 4-5 βρασμένους βολβούς παντζαριών (κομμένους σε μικρά ορθογώνια στικς)
• 2 φλιτζάνια βρασμένα ρεβύθια
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (κομμένο σε ροδέλες)
• 5-6 λιαστές ντομάτες (στραγγισμένες από το λάδι και κομμένες σε κομματάκια)
• 2 κουτ. σούπας μέλι
• 3 κουτ. σούπας μπαλσάμικο
• 1-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (μόνο τα φύλλα)
• αλάτι / πιπέρι
Εκτέλεση
Για το χταπόδι:
Πλένετε και καθαρίζετε το χταπόδι. Βάζετε στο χέρι σας ελαιόλαδο και λαδώνετε το χταπόδι καλά παντού. Επαναλαμβάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία και με το ούζο, ώστε να αρωματιστεί καλά όλο το χταπόδι.
Βάζετε το χταπόδι σε λαδόκολλα μαζί με τα μπαχάρια και το δεντρολίβανο. Ρίχνετε πιπέρι κατά βούληση (αλάτι δεν βάζουμε γιατί θα σκληρύνει). Κλείνετε τη λαδόκολλα σαν να φτιάχνετε πουγκάκι και στη συνέχεια τυλίγετε το πουγκάκι με αλουμινόχαρτο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 50′-60′. Όταν είναι έτοιμο το βγάζετε και το σερβίρετε με ξύδι, ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Το χταπόδι θα έχει μαγειρευτεί με τα υγρά του και θα είναι πολύ μαλακό, σαν να το βράσατε.
Για τη σαλάτα:
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα παντζάρια και το φρέσκο κρεμμυδάκι, μέχρι το τελευταίο να μαραθεί ελαφρώς (προσοχή να μην πάρει χρώμα).
Ρίχνετε το μέλι και το μπαλσάμικο και σιγοβράζετε μέχρι να πιει τα υγρά.
Αφού πιει τα υγρά, προσθέτετε τα ρεβύθια, τις λιαστές ντομάτες και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις και τα ρεβύθια να πάρουν χρώμα από τα παντζάρια.
Η σαλάτα σερβίρεται ζεστή, ως συνοδευτικό στο χταποδάκι.
Tip: Εξοικονομήστε χρόνο βράζοντας τα ρεβύθια και τα παντζάρια (αν δεν τα πάρετε έτοιμα βρασμένα από το σούπερ μάρκετ) από την προηγούμενη μέρα.
81 Σχόλια
υποβολή σχολίουΚαλημέρα, καλή βδομάδα, καλό μήνα! Υπέροχο νηστίσιμο πιάτο! Και τι χρώματα!
Ενδιαφέρουσες και οι αποκαλύψεις
Χαίρομαι που σου άρεσε, Βαγγελιώ μου!
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
Αναστασία μου, πολύ ωραία τα γούστα σου στις ταινίες και τις μουσικές, πολύ ωραίο το πιάτο σου, as usual πια, και η Αννιώ πολύ διασκεδαστική! Φιλάκια!
Thanks, Μαρθούλα!!!
Πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!
εξαιρετικό το χταποδάκι σου μπράβο σου….
και εις άλλα βραβεία εύχομαι σε αυτήν την πολύ ωραία σελίδα…..καλή σας συνέχεια
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ωραία ευχή!
Καλό μήνα!
Υπέροχες προτάσεις αυτή τη βδομάδα θα τις δοκιμάσω!!
Καλή Κυριακή
Θα χαρώ να τις φτιάξεις, Ξανθή μου, και να σε ικανοποιήσουν δεόντως!
Φιλιά πολλά και καλό μήνα!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!! (Θα συμφωνήσω κι εγώ για τις ταινίες και ειδικά για το Αγάπα με αν τολμάς!χαχα!) Όσο για το πιάτο δείχνει εξαιρετικό εμφανισιακά και πρέπει να είναι πάρα πολύ νόστιμο!!!:)
Η Κοτιγιάρ είναι τόσο υπέροχη! Το ίδιο και οι ταινίες της!
Χαίρομαι που σου άρεσε το πιάτο! Είναι πολύ νόστιμο! Μια δοκιμή θα σε πείσει!
Καλό μήνα!
Επιτέλους νηστίσιμο και νοστιμότατο, μπαίνει αμάεσως στο μενού της Σαρακοστής αλλά και στο μενού της εβδομάδας!!!!!!
Λίλα μου, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμά σου για νηστίσιμα! Και έπεται συνέχεια…
Φιλιά!
Παντζαρια με ρεβυθια και μελι! Ολογλυκος συνδυασμος! Αν και δεν ειμαι φαν του χταποδιου, μας ιντριγκαρεις μ’αυτη την συνταγη! καλο μεσημερι!
Λουλού μου, αν δεν σου αρέσει το χταπόδι, μπορείς να φτιάξεις μόνο τη σαλάτα. Είναι πάρα πολύ νόστιμη! Θα την λατρέψεις, αν αγαπάς τις γλυκές γεύσεις!
Πολλά φιλιά και καλό μήνα!
Να χαρείς τα βραβεία σου.Ωραίες οι απαντήσεις σου. Φιλούθκια
Να είσαι καλά, Δελφινάκι!
Φιλιά πολλά!
Καταπληκτικό πιάτο ,μπράβο και πάλι μπράβο,το αγάπαμε αν τολμας είναι και στις δικές μου αγαπημένες ταινίες.Φιλιά πολλά καλο υπόλοιπο Κυριακής.
Ευχαριστώ, Νέλη μου!
Το Αγάπα με αν τολμάς είναι πολύ γλυκιά ταινία! Ό,τι πρέπει για μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι!
Φιλιά πολλά και καλό μήνα!
Στην σαλάτα η προσθήκη των ρεβυθιών με εξιτάρησε πάαααρα πολύ ομολογώ!
Οσο για το χταποδάκι, έτσι μου ρχεται να φέρω μαχαιράκι και πηρουνάκι να κόψω κομματάκι.
Λα-χτα-ριστό!!!!!!!
Φιλιά πολλά Αναστασία μου!
Έλενά μου, φέρε τα μαχαιροπίρουνά σου και έλα να το τσακίσουμε παρέα (θα φτιάξω καινούργιο βέβαια γιατί αυτό που βλέπεις τετέλεσται)!
Φιλάκια και καλό μήνα!
Αναστασία μου για άλλη μια φορά με εκπλήσεις!Φοβερά και τα δυο!Φαντάζομαι τα αρώματα μόνο….!!!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!!
Φιλάκια πολλά!
Να είσαι καλά, Ελένη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τα φιλιά μου! Καλό μήνα!!!
Καλά τι φωτογραφίες ειναι αυτές!! Σου έρχεται να ορμήσεις!!
Για τα ρεβίθια δεν περίμενα ότι θα μπορούν να ταιριάξουν με τα παντζαρια!!
Για άλλη μια φορα πολλά μπράβο!!
Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
Η συγκεκριμένη σαλάτα είναι πεντανόστιμη! Στο εγγυώμαι! Δοκίμασέ τη και θα καθιερώσεις τον συνδυασμό των υλικών!
Καλό μήνα!
Χταποδάκι μυρωδάτο με ουζάκι!
Ρεβίθια και παντζάρι!
Ζήτω η νηστία!!!!!
Φιλάκια πολλάααα!!!!
Έτσι ενθουσιώδη σε θέλω, Σοφάκι!
Φιλιά πολλά και καλό μήνα!
Το έχω καταλάβει εδώ και καιρό πως έχεις καλό γούστο γενικότερα, σήμερα το δικό μου μπράβο πάντως πάει στις ταινίες κινουμένων σχεδίων (μικρού ή μεγάλου μήκους) και φυσικά δεν είναι μόνο για παιδιά!
Πολύ ωραίο το χταπόδι και την παράσταση κλέβει η χρωματιστή του συνοδεία. Αυτόν τον συνδυασμό ρεβυθιών και παντζαριών απορώ γιατί δεν τον έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!
Φιλιά κυριακάτικο κουτάλι και καλό μήνα να έχεις από αύριο!
Dark μου, ήμουν σίγουρη ότι συμμερίζεσαι τις απόψεις μου για τα animations! Το δέχομαι το μπράβο σου με μεγάλη χαρά!!!
Αν δοκιμάσεις τη χρωματιστή συνοδεία, θέλω εντυπώσεις!
Πολλά φιλιά! Να έχεις έναν υπέροχο και άκρως δημιουργικό μήνα!
Υπέροχη και η σημερινή σου ανάρτηση Sundayspoon μου, απ’ όλες τις απόψεις!!!
Αυτό το τεράστιο πλοκάμι το θέλω εγώ, μην τολμήσει να το αγγίξει …πιρούνι!!!!
Και πάλι συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!!
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Φιλιά!
Ευτυχώς που το χταπόδι έχει οχτώ πλοκάμια και δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος…
Πολλά φιλιά και καλό μήνα, Σιλένα!
Πόσο μου αρέσει να διάβάζω αυτά που γράφεις Sunday!
Ωραίες και αποκαλυπτικές οι απαντήσεις του βραβείου, αν εξαιρέσεις το πράσινο παρατσούκλι σου!
Ας είναι…
Θα βολευτώ με το μελωμένο και άκρως αγαπημένο χταποδάκι σου.
Θεϊκή συνταγή που θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή!!
Καλή σου εβδομάδα!
Χρυσαυγή μου, αν σας τα αποκαλύψω όλα μονομιάς, θα πάψω να είμαι μια γυναίκα όλο μυστήριο και γοητεία… χαχαχα!
Να τη δοκιμάσεις! Πιστεύω ότι θα σου αρέσει!
Πολλά φιλιά! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!
Πολύ χάρηκα τις αποκαλύψεις σου, αλλά επίσης και το πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο φαγητό σου!!
Καλό μήνα!!
Να είσαι καλά, Mari! Χαίρομαι που σου άρεσαν!
Καλό μήνα κι από μένα!
Ξεκίνησα χθες να γράψω το σχόλιό μου, κατέρρευσε το δίκτυο και εξαφανίστηκε το σχολιάκι μου! Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα για να καταθέσω ότι αυτό το φαγητό μου φαίνεται υπερβολικά νόστιμο αλλά και ιδιαίτερα εμφανίσιμο, άλλωστε αυτά τα χαρακτηριστικά διακρίνουν πάντα τις προτάσεις σου! Ταυτίζομαι δε απόλυτα μαζί σου στο θέμα…των παπουτσιών και του αγαπημένου χρώματος!!!
Αμελί, σ’ ευχαριστώ πολύ που έκανες τον κόπο να επανέλθεις σε πείσμα του blogger που σε ταλαιπώρησε αλλά και για τα τόσο όμορφα λόγια σου!
Αχ, αυτά τα παπούτσια… μεγάλη πληγή!
Φιλιά πολλά και καλό μήνα!
Χαίρομαι πάντα όταν βλέπω αγαπημένα μου blogs να παίρνουν βραβεία! Μπράβο Sunday! Εύχομαι σύντομα, πολλά περισσότερα! Σμαααααακ!
Χμ… Να ένας τρόπος μαγειρέματος του χταποδιού που μου αφήνει ελπίδες ότι μπορώ να το βγάλω -επιτέλους- της προκοπής! (συνήθως μου βγαίνει σκληρό και λαστιχωτό… γκρρρρρ!) Αυτή η φώτο με το πλοκάμι είναι απλά… όλα τα λεφτά! Φαντάζομαι πόσο αρωματικό θα βγαίνει!
Περιμένω τη μέρα που θα μας εκμυστηρευτείς το παρατσούκλι!!!!
Πολλά πολλά φιλιά! Καλημέρα, καλή εβδομάδα και φυσικά… να έχεις έναν υπέροχο, χαρούμενο και δημιουργικό μήνα!
Ω, εκτός από βραβεία πήρα και φιλί; Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Για το χταπόδι, σου λέω απλά να το φτιάξεις!!! Βγαίνει τόσο μαλακό, σαν να το έχεις βράσει!!! Προσοχή μόνο μην βάλεις αλάτι κατά το μαγείρεμα γιατί θα σκληρύνει! (Και για να προλάβω τα ατυχήματα, μην πλησιάσεις υπερβολικά το πρόσωπο όταν ανοίγεις τη λαδόκολλα, γιατί πιθανότατα θα υπάρχουν ατμοί!)
Πολλά φιλάκια και καλό μήνα γεμάτο μαγειρέματα (και ό,τι άλλο θες να έχει)!
Καλημέρα!!Καλό μήνα!!Καλά,είσαι φοβερή!!Τί απίθανη καί πεντανόστιμη συνταγή!!Καί οι φωτογραφίες σου,μοναδικές!!Συγχαρητήρια γιά τά βραβεία!!Νά τά χιλιάσης!!Φιλάκια!!
Καλή μου Dimi, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι πολύ γλυκιά!
Πολλά φιλάκια! Να έχεις έναν υπέροχο μήνα!
Το ζουμπουρλούδικο πλοκάμι (της προ-τελευταίας φωτογραφίας) είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ, Αναστασία μας.
Αυτό με τα παπούτσια, πολύ μου άρεσε…(παρομοίως).
Και για την Βαρκελώνη, έχεις βεβαίως πολύ δίκιο. Η “άνεση” και “χαλαρή” διάθεση των κατοίκων της είναι πράγματι εντυπωσιακή.
Καλό Μήνα, σου εύχομαι.
Διαβάζοντας το σχόλιο σου, Πηνελόπη μου, σκέφτηκα ότι ο συνδυασμός “παπούτσια + Βαρκελώνη + ζουμπουρλούδικα πλοκάμια” είναι τέλειος! Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο σκέψου να είσαι στη Βαρκελώνη και να τρως χταποδάκι, ενώ δίπλα σου αναπαύονται τρία-τέσσερα κουτιά από κατάστημα υποδημάτων (διότι πριν το φαγητό, είχες πάει και για ψώνια)… 😉
Καλό μήνα και πολλά φιλιά!
ΣΩΣΤΟΣ ο συνδυασμός και ο συνειρμός επίσης, άσε που άμα είσαι και χταπόδι, θέλεις τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια παπούτσια, αν σεζόν :-))))
Καλημερα Sundayspoon..υπεροχες λιχουδιες!!!!!καταπληκτικη και η παρουσιαση!!!καλο μηνα…
Καλωσόρισες, Kate! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η συνταγή!
Καλό μήνα και σε σένα!
Πολύ ξεχωριστός τρόπος να σερβίρεις το χταπόδι..Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ οτι το πατζάρι ταιριάζει με τα ρεβύθια.Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!Να έχεις έναν όμορφο μήνα!
Αν ταιριάζει λέει… Δοκίμασε τη συνταγή και θα με θυμηθείς!
Καλό μήνα και πολλά φιλιά!
Καλώς σε βρήκα, έριξα μια ματιά στο blog σου και έφυγα σχετικά γρήγορα γιατί οι συνταγές σου φαντάζουν υπέροχες και είναι και βράδυ!
Καλέ, μη φεύγεις! Έχω κι άλλες στα προσεχώς… 😉
Μου αρέσουν οι αποκαλύψεις! Και σε πολλά ταιριάζουμε!
Και το χταποδάκι που γίνεται στο φούρνο θα το δοκιμάσω! Ο άντρας μου θα τρελαθεί αν του φτιάξω κάτι τέτοιο!
Βέρα μου, είναι τόσο μαλακό που θα νομίζει ότι το έβρασες! Καμία σχέση με τα ψητά χταπόδια-σόλες…
Φιλάκια και καλή όρεξη στον αντρούλη σου!
Καλό μήνα Αναστασία μου!
Με το χταπόδι δεν τα πάω και τόσο καλά, θαύμασα ωστόσο το πανέμορφο πιάτο σου με τα τόσο ωραία υλικά!
Οι αποκαλύψεις σου μου άρεσαν πολύ! Με έκανες να θέλω να μετακομίσω στη Βαρκελώνη χα χα!!
Αγάπα με αν τολμάς… τι φανταστική ταινία, την έχω δει 5-6 φορές και πάντα κλαίω!!
Φιλιά πολλά!
Ερμιόνη μου, η Βαρκελώνη είναι υπέροχη! Αν αποφασίσεις να μετακομίσεις, πάρε με μαζί!!! 😉
Τελικά, το “Αγάπα με αν τολμάς” έχει περισσότερους φαν απ’ ό,τι περίμενα!
Πολλά φιλάκια κι από μένα!
Σούπερ ανάρτηση και σούπερ συνταγή!!!
Καλό μήνα!!!
Φιλιά!!!
Ευχαριστώ πολύ, Ρένα μου! Να είσαι καλά!
Καλό μήνα! Φιλάκια!
Απ’όλα κράτησα την αγάπη για το animation. Θα έπρεπε να είσαι λοιπόν Κέρκυρα αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο.
http://www.betherefest.gr/index.php?lang=el
Το Be there! Corfu Animation Festival είναι ένα διεθνές φεστιβάλ animation με υπέροχες συμμετοχές κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο. Δύο χρόνια τώρα έχω παρακολουθήσει καταπληκτικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Θα σου άρεσε σίγουρα πολύ!
Όσο για το χταποδάκι δεν έχω λόγια, ευχαρίστως θα έπαιρνα μια μπουκιά.
Ζηλεύω… Θα με κάνεις να πάρω καράβι!
Κόπιασε και σερβιρίσου!
Φιλιά!
Καλό μήνα κι από κοντά Αναστασία μου… παραλίγο να μου ξεφύγει αυτή η τέλεια συνταγή σου!! Ειδικά το τελευταίο χταποδάκι με φωνάζει πολύ προκλητικά!!! -:))
Πάντως μου άρεσαν οι αποκαλύψεις σου …κι εγώ λατρεύω τη συγκεκριμένη ταινία και μου αρέσει πολύ η Κοτιγιάρ αλλά εγώ θέλω να μετακομίσω στο Παρίσι!!!
Συγχαρητήρια,για τα βραβεία σου και να τα χιλιάσεις (που το έχω σίγουρο δηλαδή)!!! -:)))
Φιλάκια πολλά!!!
Κική μου, αν σε φωνάζει, οφείλεις να απαντήσεις στο κάλεσμα… 😉
Τώρα εσύ Θεσ/κη, εγώ Αθήνα… Μετά εσύ Παρίσι, εγώ Βαρκελώνη… Μα δεν θα συναντηθούμε ποτέ έτσι, βρε παιδί μου! χιχιχι!
Πολλά φιλάκια!!!
Αποκαλυπτική αυτή η ανάρτηση!!! Να τα χιλιάσεις τα βραβειάκια σου!!!! Η συνταγή φαντάζει υπέροχη και το χταπόδι είναι λατρεμένος μεζεδάκος!!! Γεια στα χεράκια σου κοριτσάκι μου!!! Φιλιά πολλά και καλό μήνα σου εύχομαι!!!!
Να είσαι καλά, Κική μου! Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Πολλά φιλάκια και καλό μήνα!
Αναστασία, το χταποδάκι σου, δελεάζει ακόμα και αυτόν που δεν τρώει ποτέ χταπόδι, να το ζητήσει!! Η σαλάτα δίπλα, κλέβει την παράσταση και από χρώμα και από τον συνδυασμό των υλικών. Υπέροχα και ωραία παρουσιασμένα όλα.
Καλό βράδυ.
Ειρήνη μου, αξίζει να τα δοκιμάσεις και τα δύο! Είναι πολύ νόστιμα και ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους!
Φιλιά πολλά!
Κουταλάκι συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου!
Οι αποκαλύψεις σου πραγματικά με εξέπληξαν. Αλλιώς σε είχα φανταστεί
Η σημερινή σου πρόταση καταπληκτική θέλω να την δοκιμάσω μια μέρα που θα μυρίζει καλοκαίρι.
Φιλιά.
Αλήθεια, πώς με είχες φανταστεί…; Πολύ θα ήθελα να μάθω τι μύθο έχω δημιουργήσει γύρω απ’ το όνομά μου… χιχιχι!
Χαίρομαι που σου άρεσε το χταποδάκι με τη σαλάτα! Θα χαρώ να μου πεις εντυπώσεις!
Φιλιά πολλά!
Δε θα πω όχι σε τίποτα από τα 2 αφού φαίνονται αμφότερα φανταστικά!!!
Υ.Γ. αχχχχχ πόσο θέλω να πάω κι εγώ Βαρκελώνη!!
φιλούρες
Κι εγώ θα στα σερβίρω αμφότερα!
Λες άμα μαζευτούμε πολλοί για Βαρκελώνη να πετύχουμε και καλύτερη τιμή στα εισιτήρια; χιχι!
Πολλά φιλάκια!!!
Kαλησπέρα καλησπέρα…
Μη δίνεις σημασία που αφήνω σχόλιο 4 ημέρες μετά την ανάρτηση σου…είναι που μου ξεφεύγουν ακόμη κάτι κολπάκια παρακολούθησης των blogs…αλλά που θα μου πάει θα τα κατακτήσω…
Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου, να τα χαίρεσαι και να τα χιλιάσεις,το αξίζεις!
Τώρα τι να πω για τη συνταγή…την είδα και λάθος ώρα, γιατί έχω να βάλω κάτι στο στόμα μου, από τη 1 που ήρθα στη δουλειά κι έχει περάσει εφτάωρο…Μου΄ρθε να μπω στην οθόνη και ν΄ΑΡΠΑΞΩ το πλοκάμι..!
* * * * * * *
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, να περνάς όμορφα, σου στέλνω φιλιά…
Αννιώ μου, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την όμορφη ευχή!
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πλοκάμι έχει αποκτήσει το κοινό του, αλλά όλοι θα βολευτούμε!
Πολλά φιλιά και να περνάς όποτε θες από το σπιτάκι μου!
Αναστασάκι καλό μήνα !
Εμένα δε με εξέπληξες, δε σε είχα και πολύ του μπλοκμπαστερ είναι η αλήθεια, αλλά
ταινία που να λέγεται κοτόπουλο με δαμάσκηνα μόνο εσύ θα πρότεινες χα χα
Είσαι φυσιογνωμία !!
Το χταποδάκι σου έφερε σάλια στο στόμα μου και είναι και μεσημέρι και ξέρεις τον
καημό που έχω εδώ στα ξένα.. πρέπει να είναι απίθανος συνδυασμός πάντως με το παντζαράκι!
Φιλιά καλή μου
Χωρίς πλάκα, το Κοτόπουλο με δαμάσκηνα είναι πολύ ωραία ταινία! Αν μπορείς να τη βρεις, να τη δεις! Αξίζει!
Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω μεζεδάκι εκεί στα ξένα, να απαλύνω τον καημό της ξενιτιάς και… τη λιγούρα! 😉
Πολλά φιλάκια και να έχεις έναν υπέροχο μήνα!
I love the octopus, but not cook…
Have a wonderful weekend! and my g+ for you!!:))
Besos, desde España, Marcela♥
You should try it! The recipe is very easy and you’ll enjoy a soft and ouzo flavored delicacy!
Kisses from Greece!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία,Αναστασία!! Τι να πω για το χταποδάκι και τα συνοδευτικά λαχανικούλια, ΞΕΛΙΓΩΘΗΚΑ!!!Πανέμορφες φωτογραφίες! Καλό Σ/Κ, φιλιά!
Ευχαριστώ πολύ, Χαρά μου! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!
Φιλάκια πολλά!
Εύγε Αναστασία!!!!!!!
Με ξελίγωσες χι χι χι
Ευχαριστώ, Τατιάνα μου!
Πραγματικό γλυκισμα η συνταγή σου! Θα την δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα μιας και το λατρεύουμε το χταπόδι!!!
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Ελπίζω να σου αρέσει εξίσου και όταν τη δοκιμάσεις!
Φιλιά!
Φαίνεται πεντανόστιμο….Καλό σαββατοκύριακο
Αξίζει να το δοκιμάσεις! Είναι πράγματι πολύ νόστιμο!
Καλό απόγευμα!
Υποβολή Σχολίου