Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

Εσύ που μπήκες εδώ μέσα από λάθος, αλλά έμεινες από επιλογή…

Εσύ που ξετρύπωσες αυτή τη γωνιά ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες παρόμοιες γωνιές της μπλογκογειτονιάς…

Εσύ που έγινες θαμώνας στα κυριακάτικα μαγειρέματά μου…

Εσύ που διάβασες τις αναρτήσεις μου και (χαμο)γέλασες με τις αράδες μου…

Εσύ που έρχεσαι και φεύγεις αθόρυβα, χωρίς να μιλάς, μα συνεχίζεις να με διαβάζεις…

Εσύ που μπήκες στον κόπο να μοιραστείς τη σκέψη σου μαζί μου μία ή περισσότερες φορές…

Εσύ που έβγαλες απ’ τα ντουλάπια της κουζίνας σου κατσαρόλες και ταψιά για να φτιάξεις κάτι που συνάντησες εδώ μέσα…

Κι εγώ που πριν ένα χρόνο (και κάτι ψιλά μετρημένα σε μέρες) μεταμορφώθηκα από Αναστασία σε Κυριακάτικο Κουτάλι για να σε ξεναγήσω στα τσουκάλια μου…

…γιορτάζουμε!!!

Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε! Η παρέα του κυριακάτικου κουταλιού γιορτάζει και η σημερινή ανάρτηση δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη σε αυτή τη γιορτή. Διπλή γιορτή! Γιατί και μετράμε πλέον έναν χρόνο συντροφιάς και συνταγών αλλά και γιατί οι φίλοι αυτής της συντροφιάς έφτασαν αισίως τους 200! Και να σκεφτεί κανείς πως όταν άνοιγε τούτο το μπλογκοσπιτάκι, η δημιουργός του αναρωτιόταν αν θα πέρναγε κανείς άλλος το κατώφλι του πέρα από την ίδια… Κι όμως, μετά από έναν χρόνο, το μπλογκοσπιτάκι όχι μόνο υπάρχει ακόμη άλλα έχει γεμίσει και μουσαφίρηδες…

Και τώρα κουίζ: Ποια είναι τα τρία συστατικά μιας επιτυχημένης γιορτής; Μη μου κουράζεστε, έτοιμη σας την έχω την απάντηση: Ευχές, δώρο και κέρασμα!

Το πρώτο το αφήνω πάνω σας. Ε, πόσα ποια να κάνει και η μπλόγκερ; Χρειάζεται να συνδράμουν και οι φίλοι της…

Το δεύτερο το έχω φροντίσει (τι, έτσι θα σας άφηνα;). Σας έχω δωράκι σε συνδυασμό με κλήρωση. Και για να γίνω πιο σαφής, ένας από εσάς θα κερδίσει ένα βιβλίο με συνταγές από όλο τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ή να γίνετε μέλη του μπλογκ (για να γίνετε μέλη θα πατήσετε το σχετικό εικονίδιο που βρίσκετε στη δεξιά στήλη) και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. Το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει η κλήρωση ανάμεσα στις έγκυρες συμμετοχές και στην επόμενη κυριακάτικη ανάρτηση θα μάθετε ποιος είναι ο τυχερός, που θα μπορεί να μαγειρεύει στους αγαπημένους του (και στον εαυτό του) λιχουδιές από όλο τον κόσμο (λαμβάνοντας και τα ανάλογα εύσημα βεβαίως βεβαίως!).

Όσο για το κέρασμα, σας έχω γλυκάκι ελαφρύ και πολύ πολύ γρήγορο (ε, δεν μπορώ να περάσω όλη τη μέρα κλεισμένη στην κουζίνα τέτοια γιορτινή μέρα!). Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα θα σας κεράσω. Δεν ξέρω αν το καλύτερο σε αυτό το γλυκό είναι η ευκολία με την οποία ετοιμάζεται, η τόσο φίνα γεύση ή το γεγονός ότι μπορείς να το φας χωρίς τύψεις. Αν θέλετε, δοκιμάστε το και αποφασίστε εσείς…

Χρόνια μας πολλά!!!

Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

Υλικά (για 4 μπολάκια)

Για τα μπολάκια:

  • 4 τορτίγιες μικρές (θα τις βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)
  • 4 κουτ. γλυκού ζάχαρη καστανή
  • 1/3 κουτ. γλυκού τζίντζερ
  • 1/3 κουτ. γλυκού κανέλα
  • λίγο βούτυρο για επάλειψη

 

Για τη γέμιση:

  • 5-6 φέτες ανανά (κομμένες σε κύβους)
  • 1 σφηνάκι ρούμι
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 4 σπόρους κάρδαμου
  • 1 κουτ. γλυκού παπαρουνόσπορο
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι (συνολικά 400γρ.)
  • 4 κουτ. γλυκού τριμμένη καρύδα (κατά προτίμηση καβουρδισμένη)
  • 4 φυλλαράκια μέντας

 

Εκτέλεση

Για τα μπολάκια:

Βουτυρώνετε την κάθε τορτίγια (μόνο από τη μία πλευρά) και την πασπαλίζετε με ζάχαρη, τζίντζερ και κανέλα.

Βουτυρώνετε καλά 4 μικρά πυρίμαχα σκεύη και τοποθετείτε μέσα σε κάθε ένα από αυτά από μία τορτίγια (η πλευρά της τορτίγιας που δεν έχετε βουτυρώσει θα ακουμπάει στο σκεύος). Καθώς βάζετε την τορτίγια μέσα στο σκεύος, εκείνη θα διπλώσει προκειμένου να χωρέσει. Αυτά τα διπλώματα, θα δωσουν “δαντελωτό” σχήμα στο μπολάκι σας.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα (περίπου 15′).Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν (θα σκληρύνουν καθώς κρυώνουν).

Για τη γέμιση:

Σε ένα τηγάνι, λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε τους κύβους του ανανά και τους σπόρους του κάρδαμου και σοτάρετε για 1′-2′.

Σβήνετε με το ρούμι και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτετε το μέλι και πασπαλίζετε με τον παπαρουνόσπορο.

Μόλις καραμελώσει ο ανανάς (θα χρειαστεί περίπου 2′-3′), αποσύρετε από τη φωτιά.

Σύνθεση:

Σε κάθε μπολάκι τορτίγιας βάζετε μισό κεσεδάκι γιαούρτι και μερικά κομμάτια ανανά. Πασπαλίζετε με 1 κουταλάκι καρύδα και γαρνίρετε 1 φυλλαράκι μέντα.

Tip1: Για να καβουρδίσετε την καρύδα, την βάζετε σε αντικολλητικό τηγανάκι χωρίς καμία λιπαρή ουσία και την αφήνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ελαφρά χρώμα. Μην την αφήσετε να σκουρύνει πολύ γιατί θα πικρίσει.

Tip2: Αντί για γιαούρτι, μπορείτε να γεμίσετε την τορτίγια σας με παγωτό ή με σαντιγί. Σε αυτή την περίπτωση, οι θερμίδες θα ανέβουν αρκετά…

Tip3: Μην παραλείψετε να αφαιρέσετε τους σπόρους του κάρδαμου από τον ανανά, προτού τον καταναλώσετε.

Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα

40 Σχόλια

υποβολή σχολίου
marileni (πριν από 4050 ημέρες)

Ευχόμαστε οι αναγνώστες σου να γίνουν…χιλιάδες!!!!!!!!!!!!!!!!Το γλυκό σου φαίνεται φανταστικό(είναι και αυτές οι φωτογραφίες σου που είναι υπέροχες) και βεβαίως θα κεραστούμε!!!!Πολλά πολλά φιλιά και περιμένουμε ακόμη πολλεεεεεές υπέροχες συνταγές!!!!!!!!

Sofia Sofeto (πριν από 4050 ημέρες)

Καλημέρα!!!! Η πρώτη είμαι; Ελπίζω να σου κάνω καλό ποδαρικό!
Χρόνια πολλά καλή μου Αναστασία, σ’ εσένα και στο blog σου!
Εύχομαι υγεία και δημιουργικότητα μέσα απ’ την καρδιά μου!!!
Είσαι άξια και καταπληκτική μαγείρισσα, με φαντασία και φινέτσα!
Αξίζεις την προσοχή και την αγάπη όλων μας που ασχολούμαστε με την κουζίνα , αλλά και του κόσμου που μας παρακολουθεί!
Το σημερινό σου γλυκό είναι πολύ του γούστου μου και από γεύσεις και από υλικά , η εμφάνιση πολύ ελκυστική και σίγουρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να γορτάσεις τα γενέθλια σου!!!!
Πολλά φιλάκια και να περάσεις καλά !!!

Loulou lolita (πριν από 4050 ημέρες)

Καλημέρα Αναστασία! Χρόνια πολλά και καλά! Να τα εκατοστήσει το όμορφο μπλογκάκι σου! Πάντα με πρωτότυπες συνταγές όπως αυτή που μας παρουσιάζεις σήμερα!

Χρυσούλα (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια Πολλά!!!…να τα εκατοστήσεις!!!…να είσαι γερή και να μας δίνεις τα φώτα σου με τις ιδιαίτερες συνταγές σου!..και τις φωτογραφίες σου…μα τί φωτογραφίες είναι αυτές!…
Καλή σου μέρα!

gio kar (πριν από 4050 ημέρες)

Xρονια πολλά στο κουτάλι της κυριακής!Να γίνουν οι αναγνώστες σου χιλιάδες, και να δημιουργείς πάντα τόσο υπέροχα γλυκάκια όπως το σημερινό!

Stella Papadaki (πριν από 4050 ημέρες)

Ευχομαι πολλούς πολλούς ακόμα αναγνώστες :) Να τους γεμίζεις με ομορφα πιατα σαν το υπεροχο λαχταριστό σημερινό!

amelie (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια Πολλά!!!! Να είσαι πάντα δημιουργική και πολυμήχανη! Το γλυκό των…γενεθλίων φαίνεται καταπληκτικό και πρωτότυπο, σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ (πριν από 4050 ημέρες)

Τι γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση..τι όμορφα το παρουσιασες…χρονια πολλά κυριακάτικο μου κουταλάκι , το σπιτάκι σου να σου δίνει μόνο όμορφες στιγμές , το ίδιο και οι αναγνώστες σου… σου ευχομαι να χεις άλλους τόσους στα δεύτερα γενέθλια … ευχαριστούμε για το κέρασμα…αν και δεν το χω με τη μαγειρική, το δώρο σου ειναι όμορφο και χρήσιμο…έτσι καλύτερα να μη συμμετέχω στο διαγωνισμό για να μη το στερήσω από κάποιαν άλλην (όχι πως θα κερδίσω εγώ δηλαδή, γιατί σε κάτι τετοια άτυχο είμαι)
φιλούθκια και να περάσεις όμορφα τη σημερινή μέρα, των πρώτων σου γενεθλίων

The Dark Chef (πριν από 4050 ημέρες)

Ωωω, να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι το μαγικό σου κουτάλι και να το χαιρόμαστε κι εμείς ασφαλώς μαζί σου!
Η συνταγή πολύ – πολύ έξυπνη! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσω αυτές τις πιτούλες για κάτι γλυκό!
Από κέρασμα είσαι άψογη, και εξωτικό και light (μου αρέσει που η κρέμα είναι με γιαούρτι!) οπότε τώρα εμείς οι αναγνώστες δεν έχουμε άλλο τρόπο για να στο ανταποδώσουμε, εκτός από το να σου διαβιβάσουμε τις θερμές μας ευχές!
Εύχομαι λοιπόν η Αναστασία που “κρύβεται” πίσω από το νόστιμο αυτό Κυριακάτικο Κουτάλι να είναι υγιής και δημιουργική, με καλούς φίλους -διαδικτυακούς και μη- κοντά της!
Πολλά πολλά φιλιά!

Ξανθή (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια Πολλά!! Προσωπικά σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, κάθε Κυριακή περιμένω να διαβάσω πρώτα την υπέροχη εισαγωγή σου και μετά την υπέροχη παρουσιασμένη συνταγή σου.
Επιπλέον να σου δώσω συγχαρητήρια γιατί είσαι μια νέα κοπέλα που ασχολείται σοβαρά με τη μαγειρική,τελικά δεν ξέρω πόσες νέες κοπέλες, εκτός αυτών που σαφώς δίνουν την παρουσία τους στο χώρο των blogger, ασχολούνται με τη μαγειρική και πόσες βάζουν στο “παιχνίδι” και τα παιδιά τους. Θα μιλήσω κάποια μέρα δημοσίως και για αυτό.
Καλή συνέχεια σε θέλουμε κοντά μας.

Foteini Thes (πριν από 4050 ημέρες)

Όταν οι γευστικές απολήξεις κάποιου ευφάνταστου δημιουργήματος συναντούν το καλό χιούμορ,την επίκαιρη καθημερινότητα και τον αυτοσαρκασμό και όλα αυτά συμπορεύονται,δεν μπορεί ….θα δώσουν άριστα αποτελέσματα!
Να χαίρεσαι τα γευστικά σου δημιουργήματά σου και να διατηρείς πάντα την φρεσκάδα των γραφόμενων σου εύχομαι!!!!Με την κλάση που τα διακρίνει και την καθοδήγηση του ενστίκτου σου.
Με την σημερινή σου ανάρτηση, αναδεικνύεις την μέρα γιορτής που σε κάνει και χαίρεσαι.ένα γλυκό και ελαφρύ κέρασμα κατευθύνεται προς εμάς,με απαράμιλλη εμφάνιση και υπέροχη γεύση!Γιορτάζουμε και εμείς λοιπόν την χαρά σου και ελπίζουμε να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό και το κέφι σου!!!!
Φιλιά πολλά,πολλά!!!!!

Owl Mommy Βέρα (πριν από 4050 ημέρες)

Καταρχήν θα κεραστώ γιατί με τρέλανε η φωτογραφία πάνω πάνω! Και μετά θα ευχηθώ! Πάντα τέτοιες χαρές και ακόμα καλύτερα! Εμείς θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τις αράδες, να χαμογελάμε και να δοκιμάζουμε και καμιά συνταγή! Αμ, τι νόμιζες.. για τα γραφικά ερχόμαστε;
Χρόνια Πολλά λοιπόν!!! Και του χρόνου!

Martha (πριν από 4050 ημέρες)

Αναστασία μου, χρόνια σου πολλά καλό μου, να συνεχίσεις πάντα μ’ αυτή τη φινέτσα, το χιούμορ και την ποιότητα που διαθέτεις, να μας κάνεις συντροφιά και να ζεις με χαρά κι εσύ κι εμείς που σε διαβάζουμε καλύτερα! Πέτα μια τορτίγια ρε παιδί!!!

Roula T. (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια πολλά Αναστασία μου γλυκιά, πάντα με εξαιρετικές συνταγές από το υπέροχο σπιτάκι σου!!
Το κέρασμα φανταστικό, με πολύ ωραία εμφάνιση.
Σε φιλώ.

Helen Gr (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια πολλά, Αναστασία μου, πάντα δημιουργικά και ξεχωριστά!
Χαίρομαι που σε γνώρισα κι έμεινα από επιλογή, γιατί εκτίμησα τις ποιοτικές παρουσιάσεις σου!
Να είσαι καλά!
Πολλά πολλά φιλάκια!

effie_ (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια πολλά ελπίζω να χιλιάσεις τους επισκέπτες σου ,κάθε κυριακή περιμένω την όμορφη συνταγή που θα ανεβάσεις και ακόμη πιο πολύ την εισαγωγή που κάνεις!! Πάντα με τετοιες ωραίες εμπνεύσεις!!!

Tante Kiki (πριν από 4050 ημέρες)

Αναστασία μου χρόνια πολλά και καλά στο μπλογκοσπιτάκι σου και σε σένα!!! Να συνεχίζεις για πολύ καιρό να μας κάνεις να λιγουρευόμαστε τις λιχουδιές που ετοιμάζεις και να χαιρόμαστε τις αναρτήσεις σου!!! Και του χρόνου!!!
Κι όσο για το κέρασμα …απλά υπέροχο!!!
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

Χρυσαυγή (πριν από 4050 ημέρες)

Αναστασία Χρόνια Πολλά και δημιουργικά.
Ενα μόνο χρόνο, ε??? Και κάνεις τόσο υπεύθυνη “δουλειά” στο θέμα του μπλόγκ.
Εγώ τον πρώτο χρόνο φωτογράφιζα απαράδεκτα και έγραφα συνταγές με τρόπο που σήμερα δεν θα τις έγραφα πια.
Εσύ μεγάλωσες πρόωρα. Ναι μεν είσαι μωρό ενός έτους, αλλά η υπευθυνότητά σου είναι μεγάλης γυναίκας!

Θέλω λοιπόν να σου ευχηθώ ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου.
Να φτάσεις μέχρι εκεί που έχεις επιθυμήσει, να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να μην προλαβαίνεις να μοιράζεις τα κουτάλια στους επισκέπτες του μπλόγκ σου καθημερινά!!

Χρονια πολλά και καλά!
Κερνιέμαι φυσικά από το τέλειο γλυκό!

Silena (πριν από 4050 ημέρες)

Αναστασία μου να τα εκατοστήσει το μπλογκάκι σου!!!!!!!!
Μας έχει γίνει απαραίτητο γιατί ομορφαίνει και νοστιμίζει της Κυριακάτικες περιπλανήσεις μας!!!!!!
Μας σερβίρει νοστιμιά, μεράκι, φαντασία, ζεστασιά και μια ανοιχτή αγκαλιά!!!!!!!
Φυσικά όλα αυτά και άλλα πολλά οφείλονται σε μια ακούραστη σε αναζήτηση και έμπνευση Αναστασία που μπορεί να μη την έχουμε δει, να μην της έχουμε μιλήσει αλλά πάντα είναι αισθητή η παρουσία της μέσα από τα υπέροχα λογάκια που απλόχερα μας προσφέρει!!!!!!!!
Ότι καλύτερο Αναστασία μου!!!!

AgapameAnDolmas (πριν από 4050 ημέρες)

χρονια πολλα και παντα δημιουργικα συνονόματη !!!! για να κανεις τετοιο φαντασμαγορικο γλυκο στον εναν χρονο στα 10 τι θα κανεις;;;!! τελειο το γλυκο ανταξιο ενος κυριακάτικου κουταλιου!

Neli (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια πολλαααααααααααααα,να εισαι για πολλα χρονια ακόμη εδω,να μας γεμισεις με γλύκα και με τα γραφομενα σου και με τις φανταστικες σου συνταγες,να είσαι υγιής και δημιουργικη και κεφατη οπως είσαι,χάρηκα που συναντηθηκαμε εστω και έτσι πολλα φιλιά ,καλη εβδομαδα.

Αγγελικη Ν (πριν από 4050 ημέρες)

Χρόνια πολλά! Κυριακάτικο κουταλάκι ξέρεις ότι έχω εξάρτηση στις αναρτήσεις σου και τρέχω από την άλλη άκρη της γης να τις απολαύσω! Οι ξεναγήσεις στην κουζίνα σου είναι κάτι που δεν θέλω να χάσω!!!!
Αναστασία μου, το μπλογκ σου είναι τόσο κομψό, με τόσο καλές συνταγές, που σύντομα θα είναι αμέτρητοι οι γραμμένοι φίλοι σου και ακόμα περισσότεροι οι επισκέπτες σου!
Το γλυκό σου κέρασμα δροσερό και αρωματικό! Καραμελωμένος ανανάς, ρούμι, κάρδαμο, παπαρουνόσπορο, καρύδα, δροσερό γιαούρτι, τραγανή τορτιγια με τζίτζερ και κανέλα!!!!! Τρέλα θα είναι!!!

Μη με βάλεις στο διαγωνισμό, δεν μπορώ να λάβω το βιβλίο έτσι και το κερδίσω και θα το στερήσω από κάποια/ο που σίγουρα θα το χαρεί! Πολλά φιλιά

Vita (πριν από 4049 ημέρες)

Πολύχρονο και το blog και εσύ! Να είσαι πάντα δημιουργική και δοτική και να μας προσφέρεις τις ευφάνταστες και πρωτότυπες συνταγές σου!
Το κέρασμα ευπρόσδεκτο και λαχταριστό!

Lila Xagorari (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια γευστικά, γεμάτα με αρώματα και γεύσεις υπέροχες, πολύχρωμα και ζουμερά σαν φρούτα, πικάντικα σαν τσίλι, σκερτζόζικα σαν την ψημένη σου τορτίγια………………..χρόνια υπέροχα!!!!!!!!!!!!
Παίρω το μπολάκι μου και αναμένω την κλήρωση φυσικά!!!!!!!!!

Ερμιόνη (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια πολλά στο υπέροχο blog σου Αναστασία μου!
Εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις με το ίδιο κέφι και να συνεχίσεις να μας παρουσιάζεις τις τόσο ξεχωριστές και νόστιμες προτάσεις σου!
Φιλιά πολλά!

Olives Olive (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια πολλά, Αναστασία μου!!! σου εύχομαι να συνεχίσεις τις δημιουργίες σου, για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμη και να τις μοιράζεσαι μαζί μας!!! θα πάρω ένα γλυκάκι φεύγοντας γιατί το έω ήδη λατρέψει…!!! Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!!!

Dear e-diary (πριν από 4049 ημέρες)

Τι ωραίο κέρασμα είναι αυτό??? Χρονια πολλά στο μπλοκ σου!

peps (πριν από 4049 ημέρες)

Είσαι απίθανη!!!
Συνέχισε έτσι!!!
Χρόνια πολλά για το μπλόγκ σου!!
Το γλυκό δε παιζέται!! Θέλω διπλή μερίδα!!! Και αρωματισμένο με κάρδαμο που μ’ αρέσει πολύ!!!
Καλημέρα Αναστασία!!!

Kitchen Stories (πριν από 4049 ημέρες)

Τις ευχές μου για πολλές, γευστικές δημιουργίες!
Εμείς να απολαμβάνουμε ένα από τα πιο όμορφα blog, με αισθητική, ποιότητα και υπευθυνότητα!

Z.

Selcouth (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια πολλάααα! Χρόνια δημιουργικά και χαρούμενα στο blog σου Sunday! Πάντα με ευφάνταστες και νόστιμες συνταγές! Με χιουμοριστικούς προλόγους και κέφι! Σιγά που θα έμενες μόνη σου με τέτοια φαγητά! Είμαστε και παιδιά λιχούδικα!
Η καρύδα δεν με χωνεύει και μου προκαλεί αλλεργία. Βγάζω καρύδα και αν δεν σε ενοχλεί τρώω δύο από το κέρασμά σου! Μετά πάρτα από μπροστά μου, για να φτάσουν για όλους! :)) :))
Γεια στα χεράκια σου Sunday!
Πολλά πολλά φιλάκια! Καλή εβδομάδα με χαρά και χαμόγελα!

Beauty Follower (πριν από 4049 ημέρες)

Πολυ γουστόζικο το γλυκό σου!
Σου ευχομαι να περνας ομορφες και δημιουργικές στιγμές στην κουζίνα σου
ετσι ωστε να ανθιζει το blog αυτο… και να χορταινει το δικό μας μάτι :)

Καλή σου εβδομαδα

Arxontia Platigou (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια πολλά , και με ότι σε κάνει ευτυχισμένη, το γλυκάκι έχει 2 αγαπημένες μου γευσεις, ανανά και καρύδα ,ευκολο νοστιμοτατο, super!!!!
απο xiotiko.blogspot. gr

DIMI (πριν από 4049 ημέρες)

Χρόνια πολλά Αναστασία μου, σ’ εσένα και στο blog σου!
Ωραίος συνδυασμός ανανάς-καρύδας!!!Πολύ εξωτικό φαγητό!!!!
Καλή εβδομάδα!!!!Φιλάκια!!!!

Notoula (πριν από 4048 ημέρες)

Στην αρχή μπήκα αθόρυβα και τώρα έχω γίνει πια θαμώνας στο κυριακάτικό σου κουτάλι! Τώρα δεν χάνω συνταγή σου και πρόλογο σου!
Τρελαίνομαι για τους προλόγους σου, γελάω τόσο πολυ!
Χρόνια πολλά!!!!

Penelope (πριν από 4048 ημέρες)

Μα τι λες τώρα!!!!
Τι εξαιρετικό επιδόρπιο Αναστασία μου. Φίνο στην γεύση και με εξαιρετικά όμορφη παρουσία.
Εύγε καλή μου. Εύγε…
Να είσαι πάντα τόσο δημιουργική όσο μας δείχνεις μέσα από τις σελίδες τούτου το blog.
Χρόνια του Πολλά και Καλά.

Tis Annios (πριν από 4048 ημέρες)

Xρόνια Πολλά, γλυκό κουταλάκι!!!
Χρόνια Πολλά στο υπέροχο blogoσπιτάκι σου!
Εύχομαι να έχεις πάντα κέφι να μας μαγειρεύεις…!
Εύχομαι να έχεις πάντα κέφι για ευφάνταστες αναρτήσεις…!
Εύχομαι να έχεις πάντα κέφι για λαχταριστές φωτογραφίες…!
Σου στέλνω τα φιλιά μου…
**Αννιώ**

mookies (πριν από 4048 ημέρες)

Που εξαφανίστηκε το σχόλιο που σου άφησα εχθές;
Για να συμπληρώσω και εγώ τους προλαλήσαντες, χρόνια πολλά και δημιουργικά.
Υπέροχο το γλυκό σου, λατρεύω τον ανανά και τη χρήση της τορτίγιας

Δέσποινα (πριν από 4044 ημέρες)

Χρονια πολλα !!! Να τα χιλιασει το σπιτακι σου και εσυ να εισαι παντα δημιουργικη!
Ευχαριστουμε για το γλυκο!

Dimitra (πριν από 4041 ημέρες)

Σου εύχομαι πολλά έτη ακόμα δημιουργίας και τα κυριακάτικα κουτάλια σου, να χτυπάνε ζωηρά!!!
Υπέροχη η τορτίγια Αναστασία!!!

sundayspoon (πριν από 4040 ημέρες)

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα υπέροχα σχόλιά σας! Πραγματικά το εκτιμώ που περνάτε από το μπλογκοσπιτάκι μου και το γεμίζετε με τη θετική αύρα σας! Είναι χαρά μου να σας υποδέχομαι κάθε φορά και να σας τρατάρω με τα καλούδια της κουζίνας μου! Καλά μαγειρέματα σε όλους!!!

Υποβολή Σχολίου